petrom-a-scumpit-benzina-si-motorina-cu-opt-bani_size9.jpg

Dacă până la miezul nopții la majoritatea stațiilor de carburanți din Ploiești prețul benzinei era sub 5 lei, după majorarea accizelor de la 1 ianuarie doar la Petrom mai găsești benzină sub acest prag.

Astfel, marți, 1 ianuarie, cea mai ieftină benzină era vândută de stația Petrom din Bariera București (4,89 lei/litru), urmată de PECO Petro, de pe strada Andrei Mureșanu (4,93 lei).

La celelalte stații aparținând Rompetrol sau OMV, benzina se vinde cu 5,03, respectiv 5,13 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.