declaratiile-lui-liviu-dragnea-despre-oug-si-klaus-iohannis-1.jpg

În cursul zilei de vineri este așteptată adoptarea OUG care deja a bulversat mediul de afaceri din România.

Sunt anunțate deja câteva modificări față de forma prezentată inițial, astfel:

Îngheţarea preţurilor la gaze va privi doar pentru producţia internă onshore, nu și cea obținută din Marea Neagră. În acest caz principala companie afectată va fi Romgaz.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Producătorii de energie termică, inclusiv centralele de cogenerare, nu vor mai plăti contribuţia de 3% din cifra de afaceri, aşa cum prevedea forma iniţială a Ordonanţei Finanţelor. Pentru toate celelalte companii energetice, taxa scade la 2%. 

Noua formă a ordonanței mai prevede posibilitatea ca banii vărsați drept contribuție la pilonul II să fie retrași de abia la pensie, până atunci putând fi mutați la pilonul I (cel obligatoriu) sau III.

declaratiile-lui-liviu-dragnea-despre-oug-si-klaus-iohannis-1.jpg

sursa digi24


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.