fbpx

balul-filarmonicii-paul-constantinescu-ploiesti-un-real-succesfoto-si-video_pic_5.jpg

Filarmonica Ploiești a lansat ieri, cu trei zile înainte de Balul organizat de instituție, o achiziție directă de ”Servicii de restaurant cu ospatari fara restrictii de acces” în valoare de aproape 35.000 de lei.

La descrierea serviciilor cumpărate prin achiziție directă a fost trecut următorul text:

”Masa Festiva. Contine: - Tartine intampinare oaspeti; - Sampanie intampinare oaspeti ( se ofera gratuit de catre organizator); - Gustare; - Fel Principal”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Data limită a depunerii ofertelor prin sistemul public de achiziții este vineri, 21 decembrie.

Un bilet la Balul Filarmonicii costă 160 de lei.

Descrierea evenimentului:

„Balul Filarmonicii”, eveniment cultural prin excelență, devine unul cu tradiție pentru ploieșteni, fiind găzduit de o clădire emblematică a municipiului Ploiești, capodoperă arhitecturală ce reprezintă o mică parte a centrului vechi.
Programul artistic va permite invitaţilor noştri reîntâlnirea cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii, care se va afla sub bagheta dirijorală a maestrului Ilarion Ionescu-Galați, și renumiţii solişti Cezar Ouatu (contratenor) și Nicoleta Tudorache (țambal), precum și cu Ploiești Jazz Trio (Sorin Zlat - pian, Răzvan Cojanu - contrabas și Laurențiu Ștefan - tobe), care o vor avea alături pe Luiza Zan, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului românesc”, a anunțat Filarmonica Paul Constantinescu, din Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg