balul-filarmonicii-paul-constantinescu-ploiesti-un-real-succesfoto-si-video_pic_5.jpg

Filarmonica Ploiești a lansat ieri, cu trei zile înainte de Balul organizat de instituție, o achiziție directă de ”Servicii de restaurant cu ospatari fara restrictii de acces” în valoare de aproape 35.000 de lei.

La descrierea serviciilor cumpărate prin achiziție directă a fost trecut următorul text:

”Masa Festiva. Contine: - Tartine intampinare oaspeti; - Sampanie intampinare oaspeti ( se ofera gratuit de catre organizator); - Gustare; - Fel Principal”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Data limită a depunerii ofertelor prin sistemul public de achiziții este vineri, 21 decembrie.

Un bilet la Balul Filarmonicii costă 160 de lei.

Descrierea evenimentului:

„Balul Filarmonicii”, eveniment cultural prin excelență, devine unul cu tradiție pentru ploieșteni, fiind găzduit de o clădire emblematică a municipiului Ploiești, capodoperă arhitecturală ce reprezintă o mică parte a centrului vechi.
Programul artistic va permite invitaţilor noştri reîntâlnirea cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii, care se va afla sub bagheta dirijorală a maestrului Ilarion Ionescu-Galați, și renumiţii solişti Cezar Ouatu (contratenor) și Nicoleta Tudorache (țambal), precum și cu Ploiești Jazz Trio (Sorin Zlat - pian, Răzvan Cojanu - contrabas și Laurențiu Ștefan - tobe), care o vor avea alături pe Luiza Zan, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului românesc”, a anunțat Filarmonica Paul Constantinescu, din Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.