359903.jpg

Administrația Fondului pentru Mediu a lansat miercuri, la prânz, aplicația pentru înscrierea persoanelor fizice în programul ”Rabla pentru electrocasnice”. În mai puțin de o oră s-au epuizat vouchere aferente pentur două din cele 20 de milioane de lei disponibile.

De astăzi, Miniserul Mediului oferă vouchere cuprinse între 200 și 400 de lei pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, cu eficienţă energetică clasa A++, A+++, din următoarele categorii: maşini de spălat rufe, frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice şi aparate de aer condiţionat.

Persoanele interesate se pot înscrie în program AICI

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Comerciantul va aduce la domiciliul clientului aparatura nouă și va prelua un obiect identic pentru casare.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Economic
  • Luni, 07 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Teodorovici critică dur ANAF-ul

Continuă războiul ministrului Finanțelor cu oamenii din subordinea sa, în special cu angajații ANAF. Nu sunt puțini cei din ANAF care susțin că Teodorovici și-ar ascunde incompetența, atacându-i pe...