fbpx

img (4).jpg

Elevii și preșcolarii din Prahova vor primi produsele din programul guvrnamental ”lapte și corn” abia de anul viitor.

Licitația organizată de Consiliul Județean Prahova s-a desfășurat pe loturi diferite, fiind vorba de un acord cadru pentru doi ani.

Astfel, pentru primul lot, cu o valoare de 13.361.680,80 lei fara TVA, privind distribuirea de produse de panificație, licitația a fost câștigată de asocierea formată din societățile Lido Gîrbea, Voican Sil, Agrosemcu și Oltina Impex Prod Com.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru lotul al doilea, cu o valoare de 12.333.859,20 lei fara TVA, aferent pentru lapte si produse din lapte, câștigătoare este tot o asociere formată din societățile Lido Gîrbea, Simultan SRL, Voipan Sil, Agrosemcu și Oltina Impex Prod Com.

În fine, lotul al treilea, cu o valoare de 5.653.018,80 lei fara TVA, pentru distribuirea de fructe, a fost câștigat tot de o asociere formată din mai multe societăți, respectiv din Lido Gîrbea, Pol Fruct, Voipan Sil, Agrosemcu și Oltina Impex Prod Com.

Distribuția produselor în școli și grădinițe va începe de abia anul viitor, așa cum observatorulph.ro a anunțat AICI.

Conform unui regulament stabilit prin hotărâre de Consiliu Județean, produsele oferite elevilor și preșcolarilor vor fi diversificate pe zile, urmând să fie distribuit atât lapte UHT si iaurt, cât și corn și biscuiți.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg