img (4).jpg

Elevii și preșcolarii din Prahova vor primi produsele din programul guvrnamental ”lapte și corn” abia de anul viitor.

Licitația organizată de Consiliul Județean Prahova s-a desfășurat pe loturi diferite, fiind vorba de un acord cadru pentru doi ani.

Astfel, pentru primul lot, cu o valoare de 13.361.680,80 lei fara TVA, privind distribuirea de produse de panificație, licitația a fost câștigată de asocierea formată din societățile Lido Gîrbea, Voican Sil, Agrosemcu și Oltina Impex Prod Com.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru lotul al doilea, cu o valoare de 12.333.859,20 lei fara TVA, aferent pentru lapte si produse din lapte, câștigătoare este tot o asociere formată din societățile Lido Gîrbea, Simultan SRL, Voipan Sil, Agrosemcu și Oltina Impex Prod Com.

În fine, lotul al treilea, cu o valoare de 5.653.018,80 lei fara TVA, pentru distribuirea de fructe, a fost câștigat tot de o asociere formată din mai multe societăți, respectiv din Lido Gîrbea, Pol Fruct, Voipan Sil, Agrosemcu și Oltina Impex Prod Com.

Distribuția produselor în școli și grădinițe va începe de abia anul viitor, așa cum observatorulph.ro a anunțat AICI.

Conform unui regulament stabilit prin hotărâre de Consiliu Județean, produsele oferite elevilor și preșcolarilor vor fi diversificate pe zile, urmând să fie distribuit atât lapte UHT si iaurt, cât și corn și biscuiți.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.