5147251-mediafax-foto-petre-bitoiu.jpg

Cinci investitori au depus oferte pentru atribuirea contractului de parteneriat public-privat pentru realizarea Autostrăzii Ploieşti- Braşov, a anunțat Guvernul într-un comunicat, dar nu dă nici o informație despre cine ar fi cele cinci firme interesate. 

Autostrada ar putea costa peste 1,3 miliarde de euro și ar trebui să fie gata în patru ani. Potrivit unui studiu al Ministerului Transportorilor, șoferii vor plăti o taxă calculată la 6,3 euro fără TVA pentru fiecare 100 de km parcurși de un autoturism pe acest tronson ca investitorii să-și recupereze banii.

Cei cinci ofertanți care apar în Sistemul de Achiziții Publice sunt:

  • Asocierea STRABAG-IC ICTAS (Lider de asociere STRABAG) - Austria/Turcia
  • Asocierea China Communiucations Construction Company LTD(CCCC) - MAKYOL (Lider de asociere CCCC) - China/Turcia
  • SINOHYDRO CORPORATION LIMITED (ofertant) - POWER CHINA ROADBRIDGE GROUP CO LTD (tert sustinator) - China 
  • ERG Insaat Ticaret ve Sanayi A.S (ofertant) - SSB SAUERWEIN & SHAEFER BAU AG (subcontractant) - Turcia/Elvetia
  • Asocierea ACCIONA CONCESIONES S.L- FCC CONSTRUCCION S.A.-cu subcontractant ACCIONA CONSTRUCCION SA (Lider de asociere ACCIONA CONCESIONES SL) - Spania.
  • Citește articolul integral pe hotnews.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Aglomerație pe DN1, pe Valea Prahovei

Circulația pe DN1, pe Valea Prahovei, se desfășoară, sâmbătă, îngreunat. Potrivit IPJ Prahova, se circulă în coloană în localitatea Comarnic, dar și în Bușteni. „Pe DN1 Valea Prahovei la această oră se...