e35308f81e080f77c3146dfc08bfa8f054c827fe.jpg

Euro NCAP a lansat lista cu cele mai sigure automobile din Europa, testate de organizația indenpendentă în 2018. Sunt doar patru mașini, care au obținut punctaje apropiate de maxim în cele mai dure teste realizate în istoria EuroNCAP, în cele patru categorii vizate de aceste teste de siguranță.

Categoria „Off-Roadere mari” - cuprinde automobilele de tip SUV din clasele superioare. Hyundai NEXO este cel mai sigur automobil din această categorie, după testele din 2018. A obținut 94% la pasageri adulți, 87% la copii, 67% la protecția pietonilor și 80% la sisteme de asistență.


hyundai-nexo.jpg
Categoria „Mașini de familie mici” - cuprinde clasa compactă, așa cum este cunoscută în industrie. Mașina care a primit cele mai mari punctaje în 2018 în această categorie este Mercedes-Benz A Class. De altfel, A Class a obținut cel mai mare punctaj total, dintre toate mașinile, cu 96% la protecția adulților, 91% la cea a copiilor, 92% la protecția pietonilor și 75% la sisteme de asistență.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

mercedes-benz-a-class.jpg

Pe lista celor mai sigure mașini mai apar Volvo XC40, Volvo S 60 și Mazda 6.

Citește mai mult pe profit.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.