petrotel-director.jpg

De la 1 Decembrie, Аleksei Kovalenko este noul director general al Rafinăriei Petrotel Lukoil din Ploieșt. La solicitarea observatorulph.ro, compania a transmis CV-ul noului director.

Data nasterii și locul nașterii: 14 august 1967, orașul Perm, Rusia

În 1992 a absolvit Institutul Politehnic din Perm, specialitatea Tehnologia combustibililor și materialelor de carbon. În același an, a fost angajat ca operator la instalatia de Reformare Catalitică din cadrul rafinariei “Permnefteorgsintez”. Mai puțin de un an mai târziu a fost numit in Functia de Șef Instalatie Dav-1.

  • Din 1996 până în 1998 - Tehnolog Șef - șef serviciu tehnic al Complexului de Rafinare a titeiului "LUKOIL-Permnefteorgsintez".
  • Din 1998 până în 1999 - Tehnolog Șef adjunct in cadrul Serviciului Tehnic “Nizhegorodnefteorgsintez S.A”.
  • Din 1999 până în 2005 - Director General Adjunct Producție “Nizhegorodnefteorgsintez S.A” (“LUKOIL-Nizhegorodnefteorgsintez”).
  • Din 2005 până în 2006 - Director General Adjunct - Șef sectie rafinare titei “LUKOIL-Nizhegorodnefteorgsintez”.
  • Din 2006 până în 2011 - Director General al Rafinăriei “LUKOIL-Odessa S.A”.
  • Din 2011 până în 2018 - Director General al Rafinăriei “LUKOIL-Nizhegorodnefteorgsintez SRL”.
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din 1 decembrie 2018 - Directorul General al Rafinăriei Petrotel Lukoil.

Este casatorit si are trei copii.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.