cec1.jpg

CEC Bank a majorat nivelul de dobândă la depozitele în lei cu rată fixă pentru persoane fizice, pe termen de 12, 24 şi 36 luni, la depozitele pentru copii şi la depozitele cu rată fixă a dobanzii in lei pentru persoane juridice, pe termen de 12 luni.

În urma acestei măsuri, dobânzile pentru depozitele la termen în lei cu rată fixă a dobânzii pentru persoane fizice pot ajunge la un nivel anual de 4%, în cazul depozitelor constituite pe termen de 36 luni.

Asta înseamnă că, în cazul unui depozit de 1000 de lei, după trei ani, posesorul va putea retrage aproximativ 1.124 de lei. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"La aniversarea a 100 de ani de România, continuăm tradiția de peste 154 de ani și susținem activitatea de economisire prin produse atractive, cu dobânzi competitive, atât pentru populație, cât și pe segmentul persoane juridice", a declarat doamna Mihaela Popa, Director general - Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank, interimar.

sursa: cec.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.