47032932_2018844194861558_7655340491390582784_o.jpg

Joi, 6 decembrie, de la ora 18:00, la Hotel Central din Ploiești, Mihaela Tatu va susține un moment educațional: ”Arta & Tehnica livrării discursului”. Evenimentul este organizat de bizz.club Ploiești, condus de Ionuț Urzeală.

Prezentarea completă a evenimentului:

„Ești ceea ce alegi tu să fii. Nu există vârstă pentru un nou început.” 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acestea sunt gândurile cu care își începe Mihaela Tatu prezentarea. Are un CV impresionant: realizator-prezentator de emisiuni radio & TV de peste 22 de ani, trainer certificat ANC în Tehnica & Arta livrării discursului, speaker motivațional, moderator permanent la Business Days și enumerarea continuă. 

Joi seara, Mihaela Tatu ne va introduce în tainele livrării discursului – artă & tehnică.

Cu gândul la vară, vom păși apoi, prin amintirea lanului de lavandă înflorită și vom cunoaște povestea de succes a Cristinei Militoiu: „Grădina de Lavandă” - o afacere de familie despre energie, entuziasm și bucurie.

Se anunță o întâlnire interesantă. Te invităm, așadar, să ne fii alături!

Când? Joi, 6 decembrie 2018, începând cu ora 18:00.
Locație: Hotel Central, Ploiești.

Poți consulta desfășurătorul întâlnirilor noastre săptămânale, aici: https://ploiesti.bizz.club/francize/orase/ 
Pentru detalii și rezervări, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon: 0722 344 490 sau prin e-mail, la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.!

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.