20170622-121445.jpg

BRD forțează din nou, ca în ultimii aproape 5 ani, vânzarea prin licitație unul dintre cele mai mari hoteluri din Azu­ga, Cautis, clasificat cu 4 stele, pentru a-și recupera din creditul acordat firmei operatoare, intrată între timp în insolvență.

Prețul de pornire a scăzut drastic față de precedentele încercări de vânzare, de la 2,7 milioane euro la 1,15 milioane euro.

Cu 35 de camere și apartamente, hotelul este construit pe un teren în suprafață de 1.316 metri pătrați.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Detalii pe profit.ro


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 01 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident pe DN 1, la Azuga. Trafic îngreunat

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs sâmbătă dimineață, pe DN 1, la Azuga. Din primele informații, o persoană a fost rănită și primește îngrijiri medicale la fața...