upc_romania_96060300.jpg

Un fost director al UPC România a fost concediat la începutul acestui an pentru că, susține compania, ar fi transmis informații sensibile și confidențiale de pe adresa de e-mail de serviciu către cea personală și ar fi folosit aplicația Google Drive pe computerul de serviciu, fapte considerate ca reprezentând abatere disciplinară gravă conform reglementărilor interne.

Directorul s-a adresat instanței și a inițiat un proces în care operatorul telecom a mai susținut că avocata acestuia ar fi solicitat, într-o discuție cu trei avocați ai companiei, 1 milion de euro pentru a nu divulga unor terți informațiile copiate.

Acesta ar fi scos date cu amenințări că vor fi trimise în SUA la un fost al șef SRI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cererea de anulare a concedierii depusă de fostul angajat a fost respinsă de Tribunalul București, cu posibilitate de apel, demers care, potrivit www.termene.ro, nu a fost inițiat de niciuna din părți până la acest moment.

Citește mai mult pe profit.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.