fbpx

politia-control.jpg

Acțiune a polițiștilor de investigare a criminalității economice în stațiunile de pe Valea Prahovei. Au fost aplicate sancțiuni de peste 45.000 de lei.

Comunicatul IJP Prahova

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o acțiune, pe raza stațiunilor Sinaia, Bușteni și Azuga, având ca scop prevenirea și combaterea ilegalităților comise de către agenții economici privind respectarea normelor din domeniul drepturilor de autor și conexe și în activitatea economică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu acest prilej, au fost verificați 18 agenți economici, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.100 lei.

Totodată, au fost confiscate băuturi alcoolice și articole vestimentare, oferite spre vânzare fără documente justificative de proveniență, în valoare de 9.680 lei.

Astfel, în urma controlului efectuat la un restaurant din Bușteni, au fost depistate mai multe sticle de băuturi alcoolice (whisky, șampanie, vodca etc), pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență. astfel, agentul economic a fost sancționat cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

 foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg