politia-control.jpg

Acțiune a polițiștilor de investigare a criminalității economice în stațiunile de pe Valea Prahovei. Au fost aplicate sancțiuni de peste 45.000 de lei.

Comunicatul IJP Prahova

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o acțiune, pe raza stațiunilor Sinaia, Bușteni și Azuga, având ca scop prevenirea și combaterea ilegalităților comise de către agenții economici privind respectarea normelor din domeniul drepturilor de autor și conexe și în activitatea economică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu acest prilej, au fost verificați 18 agenți economici, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.100 lei.

Totodată, au fost confiscate băuturi alcoolice și articole vestimentare, oferite spre vânzare fără documente justificative de proveniență, în valoare de 9.680 lei.

Astfel, în urma controlului efectuat la un restaurant din Bușteni, au fost depistate mai multe sticle de băuturi alcoolice (whisky, șampanie, vodca etc), pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență. astfel, agentul economic a fost sancționat cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

 foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Radar pe DN 1, la ieșire din Potigrafu

Un cititor ne-a sesizat că marți dimineață, pe DN 1, la ieșire din Potigrafu spre Ploiești, după trecerea de pietoni, un polițist acționează cu pistolul radar. ”Este într-un logan inscripționat cu...