dollar-2091739-1280.jpg

Guvernul a confirmat astăzi că pregătește contul Junior, urmând să fie deschise automat, la Trezorerie, conturi de economii pentru toți tinerii români cu vârsta sub 18 ani.

Astfel, dacă părinții depun minimum 1.200 de lei într-un an, statul va acorda o primă de 600 de lei.

Veniturile din dobândă, de 3% pe an, și din primă vor fi scutite de impozit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Operațiunea este pregătită în contextul în care Guvernul se arată de mai mult timp foarte interesat de atragerea, sub diverse forme, de bani de la populație, de preferat pe termene cât mai lungi.

Ca sp beneficieze de aceste facilități, banii pot fi retrași doar la împlinirea vârstei de 18 ani a titularului de cont.

Justiția avertizează: concurența pe piața serviciilor bancare poate fi denaturată! 

Citește mai mult pe profit.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...