download.jpg

Petrotel Lukoil, rafinăria ploieșteană controlată de grupul petrolier rus omonim, va avea din 1 decembrie un nou director general executiv și președinte al directoratului, după ce actualului deținător al acestor funcții, Andrey Bogdanov, îi va expira pe 30 noiembrie mandatul la conducerea companiei.

Astfel, prin decizie a Consiliului de Supraveghere al Petrotel, în locul lui Bogdanov a fost numit, cu mandat până pe 20 mai 2020, Aleksei Kovalenko (51 de ani), cetățean al Federației Ruse.

Kovalenko a deținut începând din anul 2011 funcția de director general al uneia dintre cele mai mari rafinării din Rusia, Lukoil Nizhegorodnefteorgsintez din orașul Nijni Novgorod. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește mai mult  pe profit.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.