Pseudomonas_syringae_a2_3-300x225.jpg

CORAL IMPEX detine aparatura ultra moderna atat pentru combaterea daunatorilor si a bolilor la plante, chiar și în perioada rece.

Firma ploieșteană realizează eficient tratamente fitosanitare atat la pomi fructiferi si vita de vie, cat si la arbori ornamentali, spatii verzi municipale, vegetatie inalta.

Produsele folosite sunt avizate de catre Ministerul Agriculturii si prezinta o toxicitate redusa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pana in prezent au fost realizate cu succces tratamente fitosanitare pentru:

 • PLANTATII DE ARBORI FRUCTIFERI
 • GRADINI SI CURTI PRIVATE
 • Spații verzi municipale.
 • In functie de numarul plantelor ce trebuie tratate, de suprafata si de boala sau daunatorul ce trebuie combatut specialistii Coral in domeniu va vor indica toate informatiile, incepand cu cu cele legate de costuri si continuand cu masurile de intretinere ce trebuie intreprinse dupa tratament.

  La cererea dumneavoastra, firma de deratizare Coral Impex poate realiza programe anuale de combatere, bazandu-ne pe experienta acumulata.

  Pentru informatii, contactati-ne:

  E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Telefon: +04 244-517-610


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
 • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
 • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...