download (8).jpg

Mai ales în sezonul rece, păsările pot fi considerate dăunătoare. Deși pare greu de crezut, chiar și porumbeii pot fi încadrați în această categorie.

Excrementele porumbelului duc la contaminarea aerului insa, dincolo de mirosul neplacut si aspectul inestetic, este important de stiut faptul ca substantele din excrementele acestuia, precum acidul nitric, pot deterioara materialele de constructie (beton, piatra de nisip, tiglele sau straturile de cupru, aluminiu si zinc). Acidul se infiltreaza in fisurile microscopice ale oricarui tip de constructie si dizolva materialul.

În plus, aceste păsări ciugulesc bucati din ziduri si tencuiala subtire. Ei fac acest lucru pentru a obtine substantele aflate in graunele de nisip.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodata, porumbeii pot transmite paraziti, cum ar fi capusele de porumbei, acarienii, paduchii si plosnitele specifice lor.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Daca aveti probleme cu pasarile daunatoare, Coral Impex va poate ajuta. Contactati echipa Coral Impex pentru a va realiza o ESTIMARE GRATUITA.

Telefon: 04 244-517-610

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: http://www.coralimpex.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.