superdry-event-3.jpg

Fashion&Friends Company, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din sud-estul Europei, a adus în România, în sistem de franciză, brandul britanic Superdry.

Jasenka Stekić, Director de Marketing și Dezvoltare la Fashion&Friends:

"Planul nostru este să deschidem magazine Superdry în toată România, iar brandul să devină preferatul celor care adoptă stilul urban".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Lansat în Marea Britanie, Superdry, brand de îmbrăcăminte, este prezent astăzi în peste 50 de țări, unde sunt deschise circa 500 de magazine. 

sursa: profit.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.