61964897.jpg

Ordinul Ministrului Mediului pentru aprobarea programului ”Rabla pentru electrocasnice” a fost aprobat, urmând ca guvernul să stabilească data de la care acesta devine operațional. 

Programul ”Rabla pentru electrocasnice” se adresează tuturor românilor care îndeplinesc anumite criterii de eligibilitate, dar sumele alocate de la buget nu vor fi nelimitate.

Se estimează însă de către oficiali că peste 50.000 de români vor putea beneficia de pe urma acestui program.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, se vor putea cumpăra doar mașini de spălat rufe, aparate de aer condiționat, frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice din categoriile A++ și A+++.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Iar aparatele vor putea fi cumpărate doar de la comercianții care se înscriu în program.

Care sunt condițiile pe care solicitantul trebuie să le îndeplinească, potrivit ordinului de ministru, ca să primească aprobare:

  • domiciliul în țară;
  • vârsta de minimum 18 ani, împliniți la momentul înscrierii în aplicația online;
  • să aibă un buletin/carte de identitate valabilă la momentul înscrierii în aplicație;
  • să nu aibă datorii la bugetul de stat și la bugetul local; deci, toate taxele și impozitele la care s-a ajuns la scadență să fie plătite;
  • și să își dea acordul cu privire la prelucrarea datelor personale de către AFM.
  • Citește articolul integral pe avocatnet.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.