WhatsApp Image 2018-11-23 at 16.05.29.jpeg

Palatul Telefoanelor din Ploiești a scos la vânzare. Proprietarul clădirii simbol este compania Telekom.

Observatorulph.ro a aflat și care este prețul cerut de Telekom: 1,2 milioane de euro, clădirea având 4.600 de mp utili.

Situat în centrul civic, în apropierea Palatului Administrativ, imobilul a fost construit în perioada 1931-1932.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ianuarie 1941, în timpul conflictului dintre Antonescu și legionarii lui Horia Sima, Palatul Telefoanelor a fost una dintre clădirile din Ploiești ocupate de cămășile verzi, care s-au baricadat înăuntru în speranța unei rezistente, potrivit republicaploiesti.net


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.