WhatsApp_Image_2018-11-21_at_14.31.42_babb1.jpeg

După ce zeci de angajate ale croitoriei Ottorose din Parcul Industrial Ploiești au fost anunțate că vor fi date afară, fiind trimise apoi în concediu, inspectorii ITM au efectuat un control ale cărui rezultate sunt incredibile. După ce au discutat DOAR cu conducerea croitoriei, inspectorii ITM susțin că problemele angajatelor sunt minore?!

Observatorulph.ro a solicitat ITM Prahova să verifice sesizările angajatelor croitoriei Ottorose din Parcul Industrial Ploiești, care au fost anunțate marți, într-o ședință convocată de conducere, că vor fi date afară prin două metode: demisie sau indisciplină.

Detalii aici: Peste 150 de angajate ale unei croitorii din Parcul Industrial Ploiești, anunțate că vor fi date afară. ”Ne-au spus să ne dăm demisia, dar nu vrem să rămânem și fără șomaj!” FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma controlului efectuat de ITM la croitoria respectivă, inspectorii susțin că nu există decât probleme minore. Astfel, în ședința respectivă, conducerea fabricii le-ar fi anunțat de fapt pe angajate că le vor fi reduse beneficile, precum tichete de masă sau transportul, însă nici vorbă de concedieri!

Cine este patronul croitoriei din Parcul Industrial Ploiești care și-a anunțat angajatele că le dă afarăCine este patronul croitoriei din Parcul Industrial Ploiești care și-a anunțat angajatele că le dă afară

UPDATE ”Am citit la dvs. rezultatul controlului ITM și nu ne vine să credem! Nimeni de la ITM nu a vorbit cu noi! Pe cine au găsit la lucru, dacă noi am fost date în concediu forțat?” ne-a transmis o angajată.

FOTO Document Rezultatul incredibil al controlului derulat de inspectorii ITM Prahova la croitoria Ottorose

raspuns Observatorul prahovean-page-001.jpg

raspuns Observatorul prahovean-page-002.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...