maxresdefault.jpg

Peste 150 de angajate ale unei croitorii din Parcul Industrial Ploiești au fost anunțate marți după-amiază că își vor pierde locurile de muncă. Acestea acuză conducerea fabricii de textile că nu dorește să le dea preaviz pentru a putea încasa ajutorul de șomaj. Observatorulph.ro publică astăzi identitatea asociatului unic al firmei care deține croitoria și cifrele afacerii derulate la Ploiești.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, croitoria este proprietatea firmei OTTOROSE ROM, al cărei asociat unic și administrator este LYCOURGOU MICHALAKIS, cetățean britanic.

ottorose.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Angajatele croitoriei din Parcul Industrial Ploiești depun plâgere la ITM.

Interesant este că același LYCOURGOU MICHALAKIS a mai fost asociat și administrator la o altă firmă cu profil identic (Fabricarea de articole de imbracaminte pentru lucru) și nume asemănător, OTTOROSE CONF SRL Păulești, care a fost radiată în 2013, după ce a înregistrat pierderi de 1 575 356 lei.

ottoconf.jpg

Revenind la OTTOROSE ROM, aceasta a fost înființată în anul 2002 și anul trecut a declarat un număr mediu de 336 de angajați, o cifră de afaceri de 69.342.681 lei, un profit net 1.355.177 și datorii de 10.217.861 lei.

Numele lui LYCOURGOU MICHALAKIS mai apare în alte două firme active, ca administrator și asociat. Este vorba de KASRO CONSULT SRL și respectiv BANTHEA COM SRL, ambele având ca obiect de activitate cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

Deși am încercat să obținem un punct de vedere al conducerii croitoriei la acuzațiile angajatelor, reprezentanții fabricii au refuzat orice dialog.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.