fbpx

zapada-si-aparitia-ruginii-merg-mana-in-mana-2ed0ff15aac48ae0e9-940-0-1-95-1 (1).jpg

Rugina este fara indoiala unul dintre cei mai mari dusmani ai masinii tale. Chiar si cele mai mici zgarieturi sau lovituri pot conduce la ruginirea caroseriei, iar acum ca vine iarna, acest proces este accelerat de umiditatea crescuta si de sarurile de deszapezire.

Iată câteva sfaturi de la 4tuning.ro:

In primul rand, spala-ti masina mai des, cel putin o data pe saptamana sau macar o data la doua saptamani. Doar asa poti sa combati efectele negative pe care sarurile folosite la deszapezire le au asupra caroseriei masinii tale.

Si daca o speli, fie personal, cu produse de bună calitate, fie la o spalatorie specializata, asigura-te sa cureti si partea de dedesubt a masinii, precum si contururile de aripa.

Deasemenea, ar fi de preferat sa folosesti o ceara speciala pentru caroserie cel putin o data la patru luni. In acest fel vei proteja vopseaua de tot felul de factori externi care ataca suprafata si provoaca orificii in vopsea. Aceste orificii lasa umezeala sa patrunda si cauzeaza ruginirea metalelor.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc în Ploiești

Incindent, luni dimineața, în Ploiești, unde o mașină a luat foc în  mers. Pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, compartimentul motor al unui autoturism a luat foc. Din fericire, nu sunt victime....