zapada-si-aparitia-ruginii-merg-mana-in-mana-2ed0ff15aac48ae0e9-940-0-1-95-1 (1).jpg

Rugina este fara indoiala unul dintre cei mai mari dusmani ai masinii tale. Chiar si cele mai mici zgarieturi sau lovituri pot conduce la ruginirea caroseriei, iar acum ca vine iarna, acest proces este accelerat de umiditatea crescuta si de sarurile de deszapezire.

Iată câteva sfaturi de la 4tuning.ro:

In primul rand, spala-ti masina mai des, cel putin o data pe saptamana sau macar o data la doua saptamani. Doar asa poti sa combati efectele negative pe care sarurile folosite la deszapezire le au asupra caroseriei masinii tale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Si daca o speli, fie personal, cu produse de bună calitate, fie la o spalatorie specializata, asigura-te sa cureti si partea de dedesubt a masinii, precum si contururile de aripa.

Deasemenea, ar fi de preferat sa folosesti o ceara speciala pentru caroserie cel putin o data la patru luni. In acest fel vei proteja vopseaua de tot felul de factori externi care ataca suprafata si provoaca orificii in vopsea. Aceste orificii lasa umezeala sa patrunda si cauzeaza ruginirea metalelor.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...