vulcanizare.jpeg

Prima ninsoare din noul sezon de iarnă i-a luat pe surprindere pe șoferi, care au luat cu asalt vulcanizările din Ploiești.

Cozile formate sunt uriașe, iar șoferii sunt nevoiți să aștepte câteva ore pentru schimbarea anvelopelor de vară cu cele de iarnă.

”Mi-am luat liber o zi de la muncă pentru că mi-e frică să nu primesc amendă. Am văzut pe prognoza meteo că urmează și alte ninsori”, susține unul dintre șoferii care au așteptat trei ore să-și schimbe anvelopele la o vulcanizare de pe strada Grigore Cantacuzino din Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Șoferii care sunt prinși în trafic cu anvelope de vară atunci când pe drum este un strat de zăpadă riscă amenzi de până la 2900 de lei și confiscarea certificatului de înmatriculare. 

La singurul service de roți din Ploiești, unde a fost implementat un  sistem de programare online, prima zi disponibilă este 4 decembrie.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...