iPhone-X-greseala-la-Orange-894-x-441-630x325.jpg

În pregătire intensă pentru Black Friday, o eroare internă a echipei Orange a scos la ofertă, joi noapte, un iPhone X de 256Gb la prețul de 70 lei.

În graba de a livra cele mai bune oferte clienților de Black Friday, echipa Orange a produs o greșeală internă: iPhone de 256Gb la prețul de 70 lei, prețul real fiind de 5499 de le

S-au făcut câteva sute de comenzi până să fie detectată și reparată problema, dar reprezentanții Orange au anunțat că vor onora toate comenzile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”În urma unei erori, în cursul zilei de astăzi, pe site-ul orange.ro au fost publicate anumite produse din gama Apple cu preţuri de vânzare eronate. Pentru noi este foarte importantă experienţa clienţilor astfel toate comezile înregistrate în urma acestei situaţii vor fi onorate”, se arată într-un comunicat al companiei.

sursa: Știrile Pro TV

iPhone-X-greseala-la-Orange-894-x-441-630x325.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.