imgad.jpg

Black Friday 2018 a început la emag în jurul orei 7:00, însă în câteva zeci de secunde s-au epuizat stocurile la produse precum TV LG 164 cm, mașină de spălat Arctic, parfum Versace Eros și telefon Samsung S8.

Chiar și așa, mai sunt câteva de mii de produse cu prețuri reduse, din aproape toate categoriile. Iată câteva exemple:

Telefon mobil Samsung Galaxy S9 Pluselefon mobil Samsung Galaxy S9 Plus, Dual SIM, 64GB, 4G, Black, redus cu 15% 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tableta Samsung Galaxy Tab E T561Tableta Samsung Galaxy Tab E T561, 9.6", Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, 3G, Black - 35%

Televizor LED UTOK, 80 cm, U32HD9, HD - 499 lei

Combina frigorifica Arctic AK60320+, 295 l, Clasa A+, H 185.3, Alb - 799 lei


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.