121098_1.jpg

Banca Transilvania neagă informațiile privind introducerea de luna viitoare a unor comisioane la retragerile de numerar din bancomatele proprii.

Punctul de vedere al Băncii Transilvania transmis observatorulph.ro: 

  • ·Banca Transilvania nu a adus nicio modificare in ceea ce priveste comisionul pentru plata cumparaturilor facute cu cardurile de credit (care sunt majoritare, peste 90% din tranzactiile cu cardurile de credit), asa incat acesta este, in continuare, zero.
  • Precizam totodata ca utilizatorii de carduri de credit BT nu doar ca nu sunt comisionati la platile la comercianti, dar primesc si puncte de loialitate STAR la fiecare tranzactie de achizitionare de bunuri si servicii (ex. In Romania, BT acorda 0.3% la fiecare tranzactie iar comerciantii parteneri, peste 12.000 acorda si ei puncte de pana la 10% din valoarea tranzactiei).
  • ·BT nu a facut nicio modificare privind comisioanele pentru ridicarile de numerar de la ATM cu cardurile de credit.
  • ·BT a reglementat doar incadrarea unor tranzactii din categoria transfer de bani din contul de card de credit la categoria retrageri de numerar. Aceste tranzactii reprezinta doar 0.1% din totalul tranzactiilor cu cardurile de credit BT, 90% fiind cumparaturile cu cardul de credit, 9.9% fiind ridicari cu cardul de credit de la bancomat, tranzactii pentru care, asa cum s-a mentionat, nu s-a adus nicio modificare.
  • ·Cardurile de credit BT au perioada de gratie pentru toate tipurile de tranzactii efectuate cu acestea.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.