Reacția Băncii Transilvania la informațiile privind majorarea sau introducerea de noi comisioane la bancomat

0
121098_1.jpg

121098_1.jpg

Banca Transilvania neagă informațiile privind introducerea de luna viitoare a unor comisioane la retragerile de numerar din bancomatele proprii.

Punctul de vedere al Băncii Transilvania transmis observatorulph.ro: 

  • ·Banca Transilvania nu a adus nicio modificare in ceea ce priveste comisionul pentru plata cumparaturilor facute cu cardurile de credit (care sunt majoritare, peste 90% din tranzactiile cu cardurile de credit), asa incat acesta este, in continuare, zero.
  • Precizam totodata ca utilizatorii de carduri de credit BT nu doar ca nu sunt comisionati la platile la comercianti, dar primesc si puncte de loialitate STAR la fiecare tranzactie de achizitionare de bunuri si servicii (ex. In Romania, BT acorda 0.3% la fiecare tranzactie iar comerciantii parteneri, peste 12.000 acorda si ei puncte de pana la 10% din valoarea tranzactiei).
  • ·BT nu a facut nicio modificare privind comisioanele pentru ridicarile de numerar de la ATM cu cardurile de credit.
  • ·BT a reglementat doar incadrarea unor tranzactii din categoria transfer de bani din contul de card de credit la categoria retrageri de numerar. Aceste tranzactii reprezinta doar 0.1% din totalul tranzactiilor cu cardurile de credit BT, 90% fiind cumparaturile cu cardul de credit, 9.9% fiind ridicari cu cardul de credit de la bancomat, tranzactii pentru care, asa cum s-a mentionat, nu s-a adus nicio modificare.
  • ·Cardurile de credit BT au perioada de gratie pentru toate tipurile de tranzactii efectuate cu acestea.
*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău