mrs.jpg

Dezvoltatorul imobiliar care construiește MRS Residence VILLAGE, un resort de 40.000 mp ridicat în cartierul Albert din Ploiești, derulează o promoție inedită de Black Friday.

Astfel, vineri, 16 noiembrie, cei care semnează un antecontract pentru cumpărarea unui apartament în cartierul MRS Residence din Ploiești primesc gratuit un loc de parcare în subteran, în valoare de 5.000 de euro.

MRS Residence VILLAGE este cel mai nou resort de duplex-uri și blocuri cu regim redus situat în Cartier Albert, cu deschidere atât la Drumul Județean 102 cât și la Bd. Republicii, la 10 minute distanță de centrul orașului Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Locuințele din MRS Residence sunt predate la cheie și au următoarele caracteristici: izolație termică cu sistem Ceresit (Henkle) de 10 cm grosime, tâmplăria exterioară este realizată din profil Salamander 5 camere şi feronerie Roto, vopsea este de tip superlavabilă, încălzirea şi apa caldă menajeră sunt asigurate de centrala termică proprie marca Vaillant şi calorifere marca Purmo.

Finisajele interioare sunt de cea mai bună calitate. Este vorba de placaje ceramică Italia pentru grupuri sanitare şi bucătărie, parchet laminat, obiecte sanitare Grohe, grupuri sanitare utilate, inclusiv corp mobilier.

Pentru detalii accesați http://www.mrsresidenceploiesti.ro.

Galerie FOTO

smart4.jpg

smart5.jpg

smart-residence-slideshow-oct-3.jpg

Arhitectura-home-1.jpg

Arhitectura-home-3.jpg

Arhitectura-home-4.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.