homelux.jpg

În locul fostului Praktier din Ploiești se va deschide, în această lună, primul magazin din rețeaua Home Lux din România. 

Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a viitorului lanț de magazine, fără să fie precizată și ziua inaugurării.

facebook-home-lux.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deja, magazinul de la Ploiești s-a schimbat atât în exterior, cât și în interior, fiind aduse numeroase produse din categoria mobilă, veselă, obiecte de iluminat și decorațiuni interioare. Spațiul se întinde pe aproximativ 10.000 de mp și va fi ”dublat” de un magazin online.

Conceptul Homelux este dezvoltat de omul de afaceri turc Omer Susli, care a vândut toate magazinele din lanțul Praktiker în vara anului trecut către grupul britanic Kingfisher, care deține Brico Depôt România.

După tranzacție, magazinul Praktiker din Ploiești a fost închis deoarece era concurentul direct din zonă al Brico Depot.

”Produsele pe care le comercializăm sunt încadrate in 6 stiluri de amenajare cum ar fi : Modern, Romantic, Minimalist, Industrial, Nautic şi Etno, astfel incât pentru clienții noștri va fi simplu sa-şi aleagă produsele din stilul de amenajare preferat” se arată în descrierea companiei de pe Facebook.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...