fbpx

homelux.jpg

În locul fostului Praktier din Ploiești se va deschide, în această lună, primul magazin din rețeaua Home Lux din România. 

Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a viitorului lanț de magazine, fără să fie precizată și ziua inaugurării.

facebook-home-lux.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deja, magazinul de la Ploiești s-a schimbat atât în exterior, cât și în interior, fiind aduse numeroase produse din categoria mobilă, veselă, obiecte de iluminat și decorațiuni interioare. Spațiul se întinde pe aproximativ 10.000 de mp și va fi ”dublat” de un magazin online.

Conceptul Homelux este dezvoltat de omul de afaceri turc Omer Susli, care a vândut toate magazinele din lanțul Praktiker în vara anului trecut către grupul britanic Kingfisher, care deține Brico Depôt România.

După tranzacție, magazinul Praktiker din Ploiești a fost închis deoarece era concurentul direct din zonă al Brico Depot.

”Produsele pe care le comercializăm sunt încadrate in 6 stiluri de amenajare cum ar fi : Modern, Romantic, Minimalist, Industrial, Nautic şi Etno, astfel incât pentru clienții noștri va fi simplu sa-şi aleagă produsele din stilul de amenajare preferat” se arată în descrierea companiei de pe Facebook.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook