fbpx

salariu.jpg

De la 1 decembrie sau 1 ianuarie 2019, încă nu s-a anunțat oficial, guvernul intenționează să majoreze salariul minim pe economie la 2080 de lei. Acesta va fi mai mare, respectiv 2350 de lei brut, pentru angajații cu studii superioare și pentru cei cu o vechime minimă în muncă de 15 ani.

Potrivit avocatnet.ro, posturile care necesită studii superioare se regăsesc în Clasificarea ocupațiilor din România (COR), reglementat prin Ordinul Ministerului Muncii nr. 1.832/2011.

Printre ele se numără, de exemplu, cele de coordonator de securitate și sănătate în muncă, optometrist sau asistent medical, precum și cele de trezorier, administrator financiar sau secretar economic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, posturi pentru care este nevoie de studii superioare mai sunt cele de diriginte de șantier, designer de pagini web, designer de grafică, bibliotecar, reporter, jurnalist de televiziune sau traducător.

Desigur, acestea nu sunt nici pe departe singurele posturi din România pentru care sunt necesare studii superioare, ele fiind doar câteva exemple relevante.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg