seceta.jpg

Valul de aer tropical care s-a instalat în România de aproape o lună a adâncit seceta cu care se confruntă agricultorii prahoveni de aproape trei luni.

Majoritatea culturilor de toamnă nu au răsărit din cauza deficitului de apă din sol, punând astfel în pericol producția de agricolă de anul viitor.

Meteorologii vin cu vești proaste pentru agricultori. Vremea va continua să fie în continuare foarte caldă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi maxime cuprinse între 23 și 25 de grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se va mai răci începând de vineri, 2 noiembrie, când maxima va urca până la 17 grade, iar minima va coborî până la 5 grade, însă nu sunt prognozate ploi în următoarele două săptămâni.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.