scumpire-carburanti.jpg

Ministrul Finanțelor a declarat astăzi că va propune Consiliului Concurenței o formulă de plafonare a prețurilor la carburanți.

Anunțul a fost făcut de  Teodorovici în contextul eliminării supraacciza pe carburanţi anul viitor, care ar trebui să ieftinească motorina și benzina cu 20 de bani pe litru.

Ministrul se teme însă că benzinarii vor profita pentru a încasa contravaloarea accizei. ”Discutăm cu cei de la Consiliul Concurenţei pentru a găsi o formulă legală ca această scădere să se regăsească în economie şi la nivelul fiecărui consumator", a declarat Teodorovici

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Întrebat dacă o soluţie în acest sens ar putea fi o plafonare a preţurilor carburanţilor, ministrul a răspuns: "Ceva de acest gen, dar trebuie să găsim o formulă legală cu cei de la Consiliul Concurenţei", potrivit observator.tv.

La majoritatea stațiilor de carburanți, prețul a sărit de 6 lei/litru la motorină și 5,7 lei la benzinp.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Economic
  • Luni, 07 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Teodorovici critică dur ANAF-ul

Continuă războiul ministrului Finanțelor cu oamenii din subordinea sa, în special cu angajații ANAF. Nu sunt puțini cei din ANAF care susțin că Teodorovici și-ar ascunde incompetența, atacându-i pe...