real-estate.jpg

Compania Flatfy.ro oferă cel mai plin catalog de anunțuri gratuite de vânzare a imobiliarelor noi din orașul Brașov. Pe pagina site-ului Flatfy.ro se găsesc afișate toate Ansamblurile rezidențiale finalizate și în stadiu de construcție cu descriere detaliată și date precizate direct de la Dezvoltator.

Dezvoltarea pieței imobiliare din Brașov

În ziua de azi orașul Brașov este o localitate în plină dezvoltare, care atrage mult mai mulți investitori și mai multe persoane care doresc aici să trăiască sau să călătorească. La moment în Brașov se construiesc multe imobiliare noi, hoteluri și Ansambluri rezidențiale. Astfel oferind un număr mai mare de locuri de muncă și o ofertă mai desfășurată în domeniul turistic.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Comparativ cu prețurile pentru imobiliare din România la mijlocul anului 2018

pret1.jpg

Prețul imobiliarelor din Brașov

Conform datelor și analizei ofertelor de vânzare a imobilelor de pe pagina proiectului de anunțuri Flatfy.ro, este stabilit că cel mai ieftin preț pentru un metru pătrat nou construit în Brașov este oferit în Complexul locativ „Coder Residence”, unde o locuință cu 4 camere poate fi achiziționată cu 500 euro pe un metru pătrat util. Iar cel mai scump metru pătrat nou construit în Brașov ajunge până la 1 333 euro în Ansamblul locativ „Grynvest Residence”. În restul ansamblurilor rezidențiale prețul mediu pentru un metru pătrat variază în jur la 900 – 1000 euro. În comparație cu anii precedenți prețurile imobiliarelor noi din Brașov rezultă cu o tendință de creștere.

pret2.jpg

(P)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.