fbpx

real-estate.jpg

Compania Flatfy.ro oferă cel mai plin catalog de anunțuri gratuite de vânzare a imobiliarelor noi din orașul Brașov. Pe pagina site-ului Flatfy.ro se găsesc afișate toate Ansamblurile rezidențiale finalizate și în stadiu de construcție cu descriere detaliată și date precizate direct de la Dezvoltator.

Dezvoltarea pieței imobiliare din Brașov

În ziua de azi orașul Brașov este o localitate în plină dezvoltare, care atrage mult mai mulți investitori și mai multe persoane care doresc aici să trăiască sau să călătorească. La moment în Brașov se construiesc multe imobiliare noi, hoteluri și Ansambluri rezidențiale. Astfel oferind un număr mai mare de locuri de muncă și o ofertă mai desfășurată în domeniul turistic.  

Comparativ cu prețurile pentru imobiliare din România la mijlocul anului 2018

pret1.jpg

Prețul imobiliarelor din Brașov

Conform datelor și analizei ofertelor de vânzare a imobilelor de pe pagina proiectului de anunțuri Flatfy.ro, este stabilit că cel mai ieftin preț pentru un metru pătrat nou construit în Brașov este oferit în Complexul locativ „Coder Residence”, unde o locuință cu 4 camere poate fi achiziționată cu 500 euro pe un metru pătrat util. Iar cel mai scump metru pătrat nou construit în Brașov ajunge până la 1 333 euro în Ansamblul locativ „Grynvest Residence”. În restul ansamblurilor rezidențiale prețul mediu pentru un metru pătrat variază în jur la 900 – 1000 euro. În comparație cu anii precedenți prețurile imobiliarelor noi din Brașov rezultă cu o tendință de creștere.

pret2.jpg

(P)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg