Jnc9ODAwJmhhc2g9ZmI5ZmNkZmM1YTM3ZGFmYzljN2U0ZWQ0ODYxN2EwNjk=.thumb.jpg

De la 1 ianuarie 2019, pensionarii nu își vor mai primi pensiile de la poștaș, ci direct pe card. Măsura anunțată de Finanțe îi va afecta pe pensionarii de la țară, care nu au bancomate în localitatea de domiciliu și nici magazine care să accepte plata cu cardul, dar și compania Poșta Română.

O bună parte din veniturile raportate de Poșta Română provin din activitatea de distribuire a pensiilor prin factorii poștali pentru care compania a încasat, de la începutul anului și până în prezent, comisioane de 308 milioane de lei. 

De la 1 ianuarie 2019, 3,2 milioane de pensionari, care își încasează drepturile prin Poșta Română, își vor primi banii pe card, potrivit unui anunț al ministrului de Finanțe, care vrea să facă astfel economii la bugetul de stat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Decizia va înjumătăți veniturile Poștei Române care va rămâne, practic, fără bani de salarii, respectiv 700 de milioane de lei anual.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.