artisti-nunta-evenimente-muzica-petrecere-botez-sarbatori.jpg

ANAF va tirmite înștiințări celor care s-au căsătorit în ultimii cinci ani pentru a completa un formular privind detaliile organizării nunții lor. Prevederea se va aplica și celor care vor face nuntă de acum încolo.

Mirii trebuie să spună fiscului cine le-a făcut poze și le-a filmat nunta, restaurantul la care au petrecut, precum și lăutarii sau DJ-ul care au făcut atmosferă. 

Detalii aici: ANAF somează mirii să spună cu cine au făcut nunta. Amenzile ajung la 5.000 de lei!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu se spune nimic, însă, despre preotul care a oficiat căsătoria religioasă, deși acesta percepe diverse sume de bani pentru serviciul prestat. 

Prin această metodă, ANAF vrea să facă o listă cu toţi cei care prestează servicii la nunţi pentru a-i impozita.

Mirii care nu completează cu nume, adresa și numere de telefon formularul respectiv sunt pasibili de amenzi cuprinse între 1000 și 5000 de lei.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Fun
  • Joi, 10 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Plăti-ți-aș impozitele și încasa-mi-ai banii

Nici nu s-a instalat bine în fruntea ANAF, că a și devenit subiect de presă. Mihaela Triculescu, cea care l-a înlocuit pe Ionuț Mișa, are o gaură cât fosta URSS... în CV. Primul lucru care a atras...