prime-kapital-roman-value-centre-768x502.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul A început demolarea Uzinei 1 Mai din Ploiești astăzi vă prezentăm detalii despre mall-ul care va fi construit pe fosta platformă industrială din zona de sud a orașului.

Este vorba de mall-ul Ploiești Retail Centre, dezvoltat de Prime Kapital, o companie imobiliară înființată de sud-africanul Martin Slabbert, fostul CEO NEPI și Mihai Vasilescu, care se concentrează pe investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est.

Potrivit moneybuzz.ro Ploiești Retail Centre va fi o galerie comercială cu o suprafață de 25.000 mp, situată în imediata apropiere a Gării de Sud, lângă hipermarketul Kaufland.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ploiești Retail Centre se va construi pe locul fostei Upetrom și va include unități ale retailerilor: CCC, LC Waikiki, New Yorker, Deichmann, Hervis, C&A, Altex, Jysk, Noriel, DM Drogerie Markt.

Mai mult, în aceași zonă se va construi și un supermarket Lidl, iar inaugurarea centrului comercial este programată pentru trimestrul al treilea 2019.

sursa foto: primekapital.com

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg