fbpx

prime-kapital-roman-value-centre-768x502.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul A început demolarea Uzinei 1 Mai din Ploiești astăzi vă prezentăm detalii despre mall-ul care va fi construit pe fosta platformă industrială din zona de sud a orașului.

Este vorba de mall-ul Ploiești Retail Centre, dezvoltat de Prime Kapital, o companie imobiliară înființată de sud-africanul Martin Slabbert, fostul CEO NEPI și Mihai Vasilescu, care se concentrează pe investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est.

Potrivit moneybuzz.ro Ploiești Retail Centre va fi o galerie comercială cu o suprafață de 25.000 mp, situată în imediata apropiere a Gării de Sud, lângă hipermarketul Kaufland.

Ploiești Retail Centre se va construi pe locul fostei Upetrom și va include unități ale retailerilor: CCC, LC Waikiki, New Yorker, Deichmann, Hervis, C&A, Altex, Jysk, Noriel, DM Drogerie Markt.

Mai mult, în aceași zonă se va construi și un supermarket Lidl, iar inaugurarea centrului comercial este programată pentru trimestrul al treilea 2019.

sursa foto: primekapital.com

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro