fbpx

praktiker-romania-605x_7d61e.jpg

Închis în primăvară, fostul magazin Praktiker din Ploiești se va redeschide luna viitoare. Aici va funcționa primul magazin din lanțul Homelux dezvoltat de omul de afaceri turc Omer Susli, potrivit profit.ro.

Susli a vândut toate magazinele din lanțul Praktiker în vara anului trecut către grupul britanic Kingfisher, care deține Brico Depôt România.

După tranzacție, magazinul Praktiker din Ploiești a fost închis deoarece era concurentul direct din zonă al Brico Depot. 

Din noiembrie, aici va funcționa un magazin Homelux, specializat în mobilă, veselă, obiecte de iluminat și decorațiuni interioare. Spațiul se întinde pe aproximativ 10.000 de mp și va fi ”dublat” de un magazin online.

”Produsele pe care le comercializăm sunt încadrate in 6 stiluri de amenajare cum ar fi : Modern, Romantic, Minimalist, Industrial, Nautic şi Etno, astfel incât pentru clienții noștri va fi simplu sa-şi aleagă produsele din stilul de amenajare preferat” se arată în descrierea companiei de pe Facebook.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc în Ploiești

Incindent, luni dimineața, în Ploiești, unde o mașină a luat foc în  mers. Pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, compartimentul motor al unui autoturism a luat foc. Din fericire, nu sunt victime....