praktiker-romania-605x_7d61e.jpg

Închis în primăvară, fostul magazin Praktiker din Ploiești se va redeschide luna viitoare. Aici va funcționa primul magazin din lanțul Homelux dezvoltat de omul de afaceri turc Omer Susli, potrivit profit.ro.

Susli a vândut toate magazinele din lanțul Praktiker în vara anului trecut către grupul britanic Kingfisher, care deține Brico Depôt România.

După tranzacție, magazinul Praktiker din Ploiești a fost închis deoarece era concurentul direct din zonă al Brico Depot. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din noiembrie, aici va funcționa un magazin Homelux, specializat în mobilă, veselă, obiecte de iluminat și decorațiuni interioare. Spațiul se întinde pe aproximativ 10.000 de mp și va fi ”dublat” de un magazin online.

”Produsele pe care le comercializăm sunt încadrate in 6 stiluri de amenajare cum ar fi : Modern, Romantic, Minimalist, Industrial, Nautic şi Etno, astfel incât pentru clienții noștri va fi simplu sa-şi aleagă produsele din stilul de amenajare preferat” se arată în descrierea companiei de pe Facebook.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...