festival-national-dans.jpgConcursul Național de Dans „Dance For You” se află la ediția a IV-a, evenimentul fiind organizat de Asociația Centru de Activități Recreative și Educative ”Școala Altfel” în parteneriat cu Centrul Cultural "Aurel Stroe” și Primăria Bușteni.

La concurs vor participa peste 600 de copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 7 – 19 ani care s-au evidențiat prin rezultate excepționale la manifestările de gen, au susținut organizatorii.

„Momentele artistice prezentate de copiii înscriși în concurs vor fi organizate într-un program de opt ore începând cu ora 11.00”, a declarat pentru Observatorulph.ro directorul Centrului Cultural „Aurel Stroe” .

„Pentru realizarea acestui festival sunt implicate nume marcante din lumea artistică și coregrafică romanească, au mai precizat organizatorii. Astfel, juriul este format din Doina Stăiculescu – Maestru Emerit al Sportului (președinte), iar membrii sunt Sorina Mladin, Ramona Mezeiprim și Alina Zahariuc”, au mai precizat reprezentanții Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni.