lucrari-canalizare.jpg

Lucrările la rețeaua de canalizare în Blejoi au ajuns în satul care dă și numele comunei. Investiția este realizată cu fonduri de la bugetul local.

 

De la începutul șantierului, în satul Țânțăreni s-au săpat şanțuri și s-au montat conducte pe o lungime de 3 km, iar constructorul a început deja să monteze şi racordurile în curţile gospodăriilor, elemente care vor face legătura între cămin şi conducta principală.

De asemenea, potrivit Info Blejoi, s-a realizat și subtraversarea DN 1A, în dreptul drumului care duce la Gara Blejoi. Conducta a fost îngropată la o adâncime de 3,5 m, urmând să înceapă lucrările și pe strada Principală din Blejoi.

Potrivit sursei citate, la stația de epurare structura de rezistenţă a fost realizată integral. În următoarea etapă, sunt programate achiziţionarea şi montarea echipamentelor, cel târziu în octombrie anul acesta fiind posibilă o pornire de probă şi funcţionare - după cum promite constructorul.

 

 

 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...