accident-centura.jpg

Un motociclist a murit, joi dimineață, în urma unui accident produs pe centura Capitalei, la Chitila și în care au mai fost implicate două autoturisme.

UPDATE Victima este un bărbat de 56 de ani. Traficul se desfășoară alternativ, pe o singură bandă din patru.

Din primele informații, șoferul aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El nu a acordat prioritate de trecere atât unui autoturism Mercedes, cât și motocicletei care se deplasau regulamentar din direcția Dragomirești-A1.

În urma impactului, motociclistul a murit, iar autoturismele au suferit avarii serioase. Șoferii nu au consumat băuturi alcoolice.

VIDEO. Atenție, imagini cu impact emoțional! 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.