64872ca1e69905818918d82bf558b366.jpg

Un șofer român în vârstă de 34 de ani, cu inițialele T.C.C., a fost amendat cu suma de 62.000 de euro de către Garda de Finanțe din Italia după ce s-au găsit în microbuzul său mai multe cutii cu medicamente antibiotice de uz veterinar dar și cu pachete de țigări, toate de proveniență ilegală.

Potrivit agenției italiene de presă ANSA, șoferul român, care se afla la bordul unui microbuz înscris în străinătate și în care se mai aflau și alți pasageri de naționalitate română, a fost oprit de agenții de la Garda de Finanțe italiană când a coborât cu microbuzul de pe un vapor în portul Isola Bianca de pe insula Sardinia. În interiorul microbuzului, agenții au găsit mai multe cutii de carton care erau sigilate, lucru care le-a trezit suspiciuni.

La deschiderea cutiilor, agenții au găsit în interiorul acestora 84 de flacoane de medicamente antibiotice pentru uz veterinar, fără ambalaj sau indicațiile necesare pentru folosirea lor, dar și 200 de pachete de țigări. Potrivit sursei citate, medicamentele trebuiau să ajungă undeva în sudul Sardiniei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Transportatorul român nu avea documentele necesare pentru a transporta acest tip de mărfuri, motiv pentru care a fost denunțat de către Garda de Finanțe și amendat cu suma de 62.000 de euro.

sursa: .rotalianul.co


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.