download (1).jpg

Mai mulți bicicliști au fost victimele unor accidente rutiere petrecute ăn Prahova în ultimele 24 de ore. Cel mai grav accident s-a produs în această dimineață, în Bariera Bucov, biciclistul decedând la impactul cu un autoturism condus de un șofer beat și fără permis.

Victima se numea Faraidon Viorel, avea 54 de ani și locuia în Ploiești. Detalii AICI și video AICI.

Polițiștii prahoveni atrag atenția asupra numărului îngrijorător de mare al accidentelor în care sunt implicați bicicliști și căruțași, indiferent a cui a fost vina. La ultima acțiune tematică a polițiștilor prahoveni, pe 13 septembrie, 29 de bicicliști și 62 de șoferi au fost amendați. Detalii AICI. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În noaptea premergătoare acțiunii polițiștilor, un bătrân de 82 de ani, care circula sinuos cu bicicleta pe DN1, la Românești, a fost accidentat mortal de un microbuz, al cărui șofer nu a mai avut timp să-l evite.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 15 Noiembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Casă distrusă de explozie la Gornet Cuib

O acumulare de gaze a provocat o explozie, care a dus la distrugerea unei case în localitatea prahoveană Gornet Cuib. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, explozia nu a...