fbpx

2275ab52-7113-464d-a5d3-bf7b4d10e35a.jpg

Cele trei se adaugă unei serii care marchează ultima săptămână și care pare fără sfârșit. Accidentele în care sunt implicați bicicliști vin, culmea,  pe fondul intesificării acțiunilor preventive și combative ale IPJ Prahova, tocmai pe această temă.

UPDATE Un al patrulea accident, dintre o mașină și un biciclist, s-a produs în comuna Draganesti, sat Meri, în jurul prânzului.

Un nou accident, în care a fost implicat un biciclist, s-a produs sâmbătă, în jurul orei 10, pe DJ 219, la Predeal Sărari. Bicilistul este rănit, iar polițiștii cercetează împrejurările în care acesta a fost lovit de o mașină, precum și vinovăția celor implicați.

Cu doar trei ore în urmă, un alt biciclist a fost accidentat mortal, la ieșire din Ploiești, spre Bucov, de un tânăr de 24 de ani, care conducea fără permis, având și o alcoolemie de 0,83 mg/l în aerul pur expirat. Procurorul de caz cercetează acum și o posibilă tentativă de fugă de la locul accidentului. Victima este un bărbat de 54 de ani din Ploiești. Detalii AICI și video AICI.

Seria accidentelor de sâmbătă, în care au fost implicați bicicliști, a început în jurul orei 1, pe Șoseaua Vestului. De această dată niciun șofer nu a mai fost vinovat, fiind vorba despre o autoaccidentare. Biciclistul circula pe linia de tramvai, la un moment dat roțile fiindu-i prinse în zona șinelor. A căzut și s-a rănit destul de serios, având fața plină de sânge. Video amator la finalul materialului.

Așadar, cauzele diferă, iar polițiștii prahoveni atrag atenția asupra numărului îngrijorător de mare al accidentelor în care sunt implicați bicicliști și căruțași, indiferent a cui a fost vina. La ultima acțiune tematică a polițiștilor prahoveni, pe 13 septembrie, 29 de bicicliști și 62 de șoferi au fost amendați. Detalii AICI. 

În noaptea premergătoare acțiunii polițiștilor, un bătrân de 82 de ani, care circula sinuos cu bicicleta pe DN1, la Românești, a fost accidentat mortal de un microbuz, al cărui șofer nu a mai avut timp să-l evite.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg