2275ab52-7113-464d-a5d3-bf7b4d10e35a.jpg

Cele trei se adaugă unei serii care marchează ultima săptămână și care pare fără sfârșit. Accidentele în care sunt implicați bicicliști vin, culmea,  pe fondul intesificării acțiunilor preventive și combative ale IPJ Prahova, tocmai pe această temă.

UPDATE Un al patrulea accident, dintre o mașină și un biciclist, s-a produs în comuna Draganesti, sat Meri, în jurul prânzului.

Un nou accident, în care a fost implicat un biciclist, s-a produs sâmbătă, în jurul orei 10, pe DJ 219, la Predeal Sărari. Bicilistul este rănit, iar polițiștii cercetează împrejurările în care acesta a fost lovit de o mașină, precum și vinovăția celor implicați.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu doar trei ore în urmă, un alt biciclist a fost accidentat mortal, la ieșire din Ploiești, spre Bucov, de un tânăr de 24 de ani, care conducea fără permis, având și o alcoolemie de 0,83 mg/l în aerul pur expirat. Procurorul de caz cercetează acum și o posibilă tentativă de fugă de la locul accidentului. Victima este un bărbat de 54 de ani din Ploiești. Detalii AICI și video AICI.

Seria accidentelor de sâmbătă, în care au fost implicați bicicliști, a început în jurul orei 1, pe Șoseaua Vestului. De această dată niciun șofer nu a mai fost vinovat, fiind vorba despre o autoaccidentare. Biciclistul circula pe linia de tramvai, la un moment dat roțile fiindu-i prinse în zona șinelor. A căzut și s-a rănit destul de serios, având fața plină de sânge. Video amator la finalul materialului.

Așadar, cauzele diferă, iar polițiștii prahoveni atrag atenția asupra numărului îngrijorător de mare al accidentelor în care sunt implicați bicicliști și căruțași, indiferent a cui a fost vina. La ultima acțiune tematică a polițiștilor prahoveni, pe 13 septembrie, 29 de bicicliști și 62 de șoferi au fost amendați. Detalii AICI. 

În noaptea premergătoare acțiunii polițiștilor, un bătrân de 82 de ani, care circula sinuos cu bicicleta pe DN1, la Românești, a fost accidentat mortal de un microbuz, al cărui șofer nu a mai avut timp să-l evite.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.