politia rutiera(1).jpg

Polițiștii prahoveni se confruntă în ultima perioadă cu un fenomen periculos: conducerea autoturismelor pe drumurile publice de către persoane fără permis.

Cei depistați se aleg cu dosar penal și chiar cu condamnări la închisoare cu executare. Este și cazul unui ploieștean de 28 de ani, care a fost depistat și reținut ieri de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției nr. 1 .

Pe numele lui, Judecătoria Mizil a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 2 luni, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Mărgineni.

Tot ieri, polițiștii au depistat în trafic în Ploiești, Poiana Câmpina și Văleni șoferi care aveau permisul anulat sau suspendat, aceștia riscând de asemenea pedepse cu închisoarea.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.