caruta-1.jpg

În această dimineață, pe DJ 101 F,  în Prahova, s-a produs un accident rutier.

Potrivit primelor informații, o căruță a fost lovită de un autoturism pe raza comunei Valea Călugărească, sat Dumbrava.

În urma impactului, căruțașul a fost rănit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vom reveni cu detalii.

foto cu caracter ilustrativ 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 17 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Interlopul Dasaev s-a predat Poliției - VIDEO

Interlopul Dasaev, principalul suspect în cazul înjunghierii celor doi baschetbaliști americani de la Cuza Sport, s-a predat autorităților. El era căutat încă din noaptea de sâmbătă spre duminică,...