accident-ploiesti-intersecție.jpg

Accidentul rutier s-a produs în noaptea de joi spre vineri, la intersecția străzilor George Coșbuc cu Dr. Dumitru Bagdazar, din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat producerea evenimentului rutier. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații, accidentul rutier se pare că s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. O persoană a fost rănită și a avut nevoie de asistență medicală de specialitate.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.