accident-ploiesti.jpg

Accidentul rutier a avut loc joi seară, în Cartierul Mihai Bravu din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat producerea evenimentului rutier. Potrivit primelor informații, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că unul dintre conducătorii auto avea 0, 37 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducătorul auto va fi condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier. foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.