accident-vrancea.jpg

Accidentul rutier a avut loc joi după-amiază, pe DN 2, între Focşani şi Garoafa, judeţul Vrancea, după ce patru autoturisme au intrat în coliziune autovehicule, potrivit Centrului Infotrafic.

UPDATE: 19.40 - Centrul Infotrafic a anunțat reluarea circulației în zona unde s-a produs accidentul rutier, la această oră existând coloane de mașini pe ambele sensuri de mers.

Potrivit primelor informații, se pare că accidentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării distanței de siguranță şi pătrunderea pe contrasens.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, potrivit Centrului Infotrafic, cinci persoane au fost rănite,  iar două dintre victime prezintă leziuni grave leziuni grave.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt în creştere.

foto: cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.