accident-microbuz-targoviște-ploiesti.jpg

Accidentul rutier s-a produs vineri după-amiază, pe DN 72, la intersecție cu localitatea Nisipuri, din Dâmbovița. Un microbuz cu persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Potrivit primelor informații, accidentul rutier s-a produs după ce un microbuz de transport persoane, care efectua o cursă regulată pe ruta Târgoviște - Ploiești, și o autoutilitară au intrat în coliziune.

Din primele date, potrivit IPJ Dâmbovița, șoferul microbuzului nu ar fi păstrat o distanță laterală corespunzătoare față de autoutilitară.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Se pare că singura persoană rănită ușor este șoferul microbuzului.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

3fffcc08-46e9-42c7-8238-5ad1ed299474.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.