accidet-lukoil-benzinarie-intersectie-dn.jpg

Accidentul rutier a avut loc duminică după-amiază, la intersecția din zona benzinăriei Lukoil, km6, potrivit IPJ Prahova. Trei autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoana este rănită.

UPDATE: Victima este o tânără în vârstă de 28 de ani, care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Aceasta se pare că prezintă un traumatism la mână.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției, Serviciului de Ambulanță și ISU Prahova, care intervine cu o autospecială și o ambulanță Smurd.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații, trei autoturisme au intrat în coliziune. Opt persoane, respectiv șase adulți și doi copii, se aflau în cele trei mașini implicate în accident.

Una dintre persoanele implicate este rănită. ISU Prahova a anunțat că victima este semiconștientă. Aceasta beneficiază de asistență medicală și urmează să se stabilească dacă va fi sau nu transportată la spital.

Celelalte persoane implicate în accident au ieșit din autoturisme. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

Traficul rutier este îngreunat spre Brașov, potrivit IPJ Prahova. foto: Arhivă