accidet-lukoil-benzinarie-intersectie-dn.jpg

Accidentul rutier a avut loc duminică după-amiază, la intersecția din zona benzinăriei Lukoil, km6, potrivit IPJ Prahova. Trei autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoana este rănită.

UPDATE: Victima este o tânără în vârstă de 28 de ani, care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Aceasta se pare că prezintă un traumatism la mână.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției, Serviciului de Ambulanță și ISU Prahova, care intervine cu o autospecială și o ambulanță Smurd.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații, trei autoturisme au intrat în coliziune. Opt persoane, respectiv șase adulți și doi copii, se aflau în cele trei mașini implicate în accident.

Una dintre persoanele implicate este rănită. ISU Prahova a anunțat că victima este semiconștientă. Aceasta beneficiază de asistență medicală și urmează să se stabilească dacă va fi sau nu transportată la spital.

Celelalte persoane implicate în accident au ieșit din autoturisme. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

Traficul rutier este îngreunat spre Brașov, potrivit IPJ Prahova. foto: Arhivă


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...

Național
  • Luni, 03 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident spectaculos în Dâmbovița - foto

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a scăpat cu viață ca prin minune, după ce s-a răsturnat cu mașina, luni seară, pe DJ 720 A, la intrare în localitatea Mărcești. Potrivit primelor informații,...